KÖSZÖNTŐ    BEMUTATKOZÁS    DOKUMENTUMOK    PROJEKTEK    CÉGTÁR
 
HÍREK / AKTUÁLIS   
Aktuális
Archívum


PROGRAMAJÁNLÓ   


    


GASZTRONÓMIA   
Étterem
Cukrászda
Söröző, borozó
       Keresés »


SZÁLLLÁS   
Hotel
Panzió
Magánszállás
       Keresés »


GALÉRIA   
Képgaléria és képeslapküldés


KAPCSOLAT   
Szombathelyi Kistérség Többcélú Társulása

Cím: 9700 Szombathely,
Kossuth Lajos u. 1-3.

Tel: +36 (94) 322 881
Fax: +36 (94) 321 286

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Hollán E. u. 21. II/4.

   Küldjön nekünk e-mailt!
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg


Helyi hírek, felhívások

Segítse munkánkat a község életéről, rendezvényeiről készített képeivel, az újabb programok, hírek, felhívások közzétételével, hogy minél inkább élő legyen az új virtuális közösségi élettér.

Információit kérjük, küldje el az impresszumban található e-mail címek valamelyikére, hogy elhelyezhessük a megfelelő menüben.


  Jeleneg 3140 aktuális hír van az adatbázisban!
  «     1     2    3     4     5     6     7     8     »     »»  


Rum - RENDKÍVÜLI SZÜNET
Rumi Játékvár Óvoda
Forrás: Németh Tiborné - Dátum: 2020. március 31.

Részletek »

 


Rum - Óvodai beíratkozás tájékoztatója
Forrás: Németh Tiborné - Dátum: 2020. március 30.
Kapcsolódó dokumentumok:
  1. óvodai jelentkezési lap.pdf
    [file típus: application/pdf, file méret: 331 kb]
  2. Óvodai beíratkozás tájékoztatója.pdf
    [file típus: application/pdf, file méret: 483 kb]
 


Rum - RENDKÍVÜLI SZÜNET
Rumi Játékvár Óvoda
Forrás: Németh Tiborné - Dátum: 2020. március 27.
Kapcsolódó dokumentumok:
  1. rendkívüli szünet.pdf
    [file típus: application/pdf, file méret: 204 kb]
 


Rum - Felhívás
Óvodával kapcsolatos információ
Forrás: Németh Tiborné - Dátum: 2020. március 22.
Tisztelt Szülők! Ezentúl az óvodánkba járó gyermekeket és szüleiket érintő minden hivatalos tájékoztatás a Rumi Játékvár Óvoda hivatalos facebook oldalán vagy honlapján fog történni, ezért kérem, hogy rendszeresen tekintsék meg! Az óvodánkba járó gyermekek nevelése, fejlesztése a veszélyhelyzet idején sem maradhat el. Ezért, szeretnénk megkönnyíteni ezt az időszakot az Önök számára azzal, hogy a Rumi Játékvár Óvoda hivatalos facebook oldalán közzétesszük az aktuális hetek foglalkozási anyagait rövid vázlattal. Látogassák Rum Község Önkormányzata honlapját és facebook oldalát is, mert az óvodánk fenntartója ott teszi elérhetővé az intézményünket érintő tájékoztató anyagait! Jó egészséget kívánok! Vigyázzanak magukra és egymásra! Rum, 2020. 03. 20. Tisztelettel: Varga Lászlóné óvodavezető
 


Nárai - Felhívás 70 év felettiek és szociálisan rászorulók számára
Forrás: Németh Tamás - Dátum: 2020. március 16.
Tájékoztatás a 70 év feletti és szociálisan rászorulók részére a napi életvitelhez és gyógyszerek beszerzéséhez szükséges önkormányzati támogatásról Amennyiben a 70 évnél idősebb, vagy szociálisan rászoruló emberek családtagjaik bevonásával nem tudják megoldani a bevásárlást, gyógyszereik kiváltását, az önkormányzathoz fordulhatnak segítségért. Az igényt munkanapokon délelőtt 8.00 - 9.30 óra között a 06-94/511-403-as telefonszámon lehet bejelenteni. Illetve a szolgáltatási igény elektronikus felületen az ohp.asp.lgov.hu központi e-önkormányzati portálon keresztül is igényelhető. Ezt követően a Helyi Védelmi Bizottság illetékesei felkeresik őket és tájékozódnak az igényekről, majd megvásárolják az élelmiszert, beszerzik a gyógyszert és pénztárbizonylat alapján elszámolnak. Az önkormányzat megelőlegezi a vásárolt termék árát. A szolgáltatás célja, a veszélyeztetett korosztály részére az ingatlanán belül történő, napi életvitelhez szükséges árubeszerzés biztosítása. A Helyi Védelmi Bizottság részéről a 70 évnél idősebb, vagy szociálisan rászorulók ellátását Koltay István és Lóránth Csaba alpolgármesterek diszponálják. Tisztelettel: Németh Tamás Polgármester, Helyi Védelmi Bizottsági vezető
 


Ják -
Forrás: Ruzsa-Sinka Veronika - Dátum: 2020. március 17.
Kedves Jákiak! A 70 év feletti, valamint a 65-70 közötti egyedül élő időskorú jáki lakosokhoz a csatolt tájékoztató és igényfelmérő szórólapot juttatjuk el. A tartós otthon tartózkodást lehetővé tevő ellátások megszervezése érdekében kérjük, hogy ellátás, gondoskodás és segítségnyújtás iránti igényeiket jelezzék a megadott telefonszámok valamelyikén. A visszajelzések alapján fogjuk majd kijelölni a személyes kapcsolattartókat, akik felé az érintett időskorúak a kéréseiket jelezhetik. Nagyon sok ajánlkozás érkezett az önkéntes segítségnyújtásra, a helyi Vöröskereszt és a Karitasz is felajánlotta a segítségét. Ezt nagyon köszönöm. Alapvetően (egyelőre) arra törekszünk, hogy minél kevesebb közreműködővel oldjuk meg a feladatot, mivel a helyzet azt kívánja, hogy minél kevesebb személyes kontakt létesüljön az idősek és a róluk gondoskodó munkatársak között. Kérek ugyanakkor mindenkit, hogy erre a lehetőségre hívják fel az idősek figyelmét, ezzel segítve az igényfelmérés mielőbbi elvégzését. Tóth Ernő  «     1     2    3     4     5     6     7     8     »     »»  
  Jeleneg 3140 aktuális hír van az adatbázisban!


TELEPÜLÉSEK   


TÉRKÉP   
Kistérség

Települések:


VENDÉGKÖNYV   
Írás
Olvasás


LINKEK   
Szombathely MJV
Nyugat-dunántúli Régió
Vas Megye
Nemzeti Fejlesztési Hivatal
Magyar Terület- és Regionális Fejlesztési Hivatal
 
Látogatók száma:  813 Impresszum E-mail